Stichting Boekensteun Heerlen
lezen voor het goede doel

Help ons mee

Sinds onze oprichting in 2007 heeft jullie favoriete boekenwinkel talloze boeken, lp’s, dvd’s en cd’s verkocht waarmee we in staat zijn geweest vele goede doelen financieel te ondersteunen. Het is onze absolute ambitie om hier nog vele jaren mee door te gaan en in de toekomst nog meer, met name lokale, initiatieven te blijven steunen.

De realiteit is echter dat dit helaas niet meer kan vanuit het vertrouwde pand aan de Oranje Nassaustraat waar we ons al sinds 2014 helemaal thuis voelen. Het pand voldoet helaas niet meer aan de moderne eisen van veiligheid en comfort en daarom zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe, passende en vooral veilige locatie. Met trots kunnen we melden dat we deze locatie gevonden hebben.

Op maandag 7 maart 2022 opende Stichting Boekensteun Heerlen haar deuren aan de Akerstraat 5 in hartje Heerlen!

Dit prachtige pand op deze geweldige locatie heeft een nieuwe, frisse inrichting waar vrijwilligers en klanten zich welkom en thuis voelen.

Vind je het leuk om een nieuwe boekenkast in je favoriete boekwinkel te sponsoren? Of help je ons misschien bij de aanschaf van een goede stofzuiger die ons helpt de winkel schoon te houden? Dat kan heel eenvoudig door je donatie te storten op rekeningnummer NL30RBRB0827654030 (t.n.v. St. Boekensteun Heerlen) of te klikken op onze speciale doneer knop op deze pagina. We hebben overigens een ANBI status waardoor je gift ook nog aftrekbaar is van de  inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Om onze dankbaarheid te tonen krijgen alle donateurs, groot, klein, particulier of zakelijk  (desgewenst uiteraard) een plaats op onze ‘Wall of Fame’ op de website!

Wij, onze vrijwilligers, onze klanten én onze goede doelen zouden je zeer erkentelijk zijn!